Week van gebed: 20 tot 26 januari

Elk jaar is er in januari een internationale Week van Gebed voor de eenheid van christenen. Dit jaar is de gebedsweek van 20 tot en met 26 januari. Het thema is ”Recht voor ogen”. Dit sluit aan bij de oproep om ”recht te zoeken” in het Bijbelboek Deuteronomium en is gekozen door de kerken in Indonesië.
Tijdens deze week is er elke avond in één van de kerken in Harderwijk een gebedssamenkomst van 19.30 tot 20.30 uur. Op zondag 20 januari besteden diverse kerken in de eredienst aandacht aan de Week van Gebed. Daarna volgen de dagelijkse bijeenkomsten, te beginnen in onze kerk:
21 januari: De Zaaier, E. den Herderstraat 22  
22 januari: De Regenboog, Biezenplein 1
23 januari: Catharinakerk, Van Maerlantlaan 1
24 januari: Grote Kerk, Kerkplein 1
25 januari: Petrakerk, in de Oude Synagoge, Jodenkerksteeg 1
26 januari: aanbiddingsavond baptistengemeente, Open Hof, Jacob Catsstraat 3
Elke avond begint om 19.30 uur. Na afloop is er gelegenheid iets te drinken en elkaar te ontmoeten. Iedereen is van harte welkom om mee te bidden.

Deze week is de Open Hof elke dag 24 uur open voor gebed. Op vrijdag 25 januari van 03.00 tot 15.00 uur zijn wij er samen met de hervormde gemeente (Grote Kerk) voor verantwoordelijk dat er elk uur minimaal enkele mensen aanwezig zijn om te bidden. Dit kan worden afgewisseld met het lezen uit de Bijbel en het zingen van enkele liederen. Wilt u/jij die dag (nacht) één of meer uren komen bidden, geef dit dan door aan Annemieke ten Hove (ijshove@planet.nl). Van harte welkom!

Week van Gebed 2019